Portugali / Azorit pakettimatkalla

Tuli äkkitarve lähteä johonkin niin äkkilähtösivut auki ja eteen sattui 399e azorien pakettimatka 2 päivän päähän. Sisältää siis viikon hotellimajoituksen ja lennot. Kohde valikoitiin sillä perusteella että tuolla olisi mahdollisuus leijasurffata ja tuuliennustekin näytti lupaavalta.

Toista kertaa vuoden sisään lomalennolla ja sama meininki, vaikka lentokoneruuasta on maksettu erikseen (11e suunta siitä mikrosapuskasta..) niin edelleenkään ei saa edes ruuan kanssa vettä ilmaiseksi. Hohhoijaa 🙂 Jos lipun hinnassa olisi 2e lisää hintaa niin kukaan ei edes huomaisi, mutta jos vedestä laskutetaan lennolla niin luo aika ikävän nihkeän kuvan. Hidastaa palveluakin kun pitää rahojen kanssa säätää..

2014-04-22 08.36.16

Ekana päivänä meri mylvi aika miehekkäästi, ja vaikka olen 2 vuotta surffannut niin en päässyt matkustelun väsymyksen jälkeen rannan murtuvasta aallosta läpi vaan luovutin 😀 melkoista..

 

2014-04-24 14.14.45

Toinen eteläpuolen rannoista yllä. Ei ollut ruuhkaa ainakaan tähän aikaan vuodesta

 

2014-04-27 16.29.13

Ponta Delgadan satama-altaasta, mukavan kirkasta vettä

 

2014-04-24 19.08.02

Sokea biitsihurtta O_O ihme miten se kestää hengissä (ei jää autojen alle)

2014-04-24 14.18.01

Portugalin sotalaiva. Polttaa aika julmasti ihmisihoa. Näitä näkyi muutamia pitkin rantaa, mutta märkäpukuun suojautuneena uskaltautui vesille

 

2014-04-22 11.47.27

Maisemat ovat kohdillaan, vähän samanlaista näkymää kuin Alpeilla 🙂

2014-04-22 10.18.21

Lagoa das Sete Cidades. Kraaterijärvi. Tuuli oli niin järkyttävän puuskaista ettei tuolla surffaamisesta tullut mitään.

Aika vähiin jäi surffaamiset, kahtena päivänä pääsin kunnolla surffaamaan mutta aika rajakeliä oli niin en jaksanut pitkään veivata. Tuskin tulen surffimielessä uudelleen, sen verran parempiakin paikkoja löytyy. Isoja aaltoja kyllä löytyy jos niistä tykkää, pelkällä lainelaudallakin ajettavaksi. Matkakohde tuntui olevan eläkeläisten suosiossa, keski-ikä oli lentokoneessa varmaan 70v 🙂 Koko kaupunki (Ponta Delgada) tuntui myös todella hiljaiselle ilta-aikaan joten mikään partypaikkakaan saari ei ole

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *