Australia: Gold Coast

Cairnsista otettiin seuraavaksi etapiksi Gold Coast/Surfer’s paradise. Lentoliput maksoivat vähän, mutta jos laittaa ruumaan tavaraa niin hinnan saa tuplata.. eipä ollut vaihtoehtoja. Matka on kuitenkin niin pitkä että päätettiin lentää.

20140319_142017 20140319_144744

 

Gold Coastin lähellä sijaitsee Australian suurimmat huvipuistot joten sinne siis.

Dreamworldista mieleenpainuvin (pelottavin) huvipuistolaite oli The Giant Drop: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Giant_Drop

Jo se että laite nousi 119m korkeuteen kiikkumaan toviksi tornin huojuessa pelotti ihan tarpeeksi. Ja sitten sieltä varoittamatta tipahti vapaapudotusta kunnes vähän ennen maata jarrutti.

Kolmen huvipuiston liput eivät maksaneet juurikaan enempää kuin yhden niin ostettiin sitten liput seuraaviin: Warner bros movie world,  Wet’n wild ja Seaworld. Itse laitteet olivat aika tylsiä mutta warner brosilla oli hyvä stunttiajoshow (krossipyörillä hyppelyä yms) ja Seaworldissa delfiinishow. Hämmentävää mitä kaikkea moisille vesielukoille voi opettaa. Seaworldissa otettiin myös helikopterilennätys, en ollut ennen moisen kyydissä ollutkaan. Pätevän oloinen kulkuväline. Piti ihan googlettaa mitä maksaisi omaksi .. 😉 luvat 30ke, ammattiluvat 100ke. Mutta itse helikopteri sitten niin hemmetisti että jätetään toistaiseksi.. 😀

heko

Wet’n wild oli tämän ikäiselle vähän turha paikka kun olen jo kasvanut vesiliukumäki-iän ohi, PAITSI siellä pääsi testaamaan aaltolaitteessa surffaamista. Oli hauskaa 🙂 Tässä oma tyylinäyte (vähän ennen kaatumista). Samalla kertaa joku 40v heppu yritti myös mutta ei kestänyt hetkeäkään pystyssä. Tuo tuntui aika lähelle lumilautailulle, joten ehkä omista muutamista lumilautailukerroista oli hyötyä

surf

 

Surfer’s paradisesta suunnattiin vielä pariksi päiväksi Byron Baylle. Leppoisa paikka surfer’s paradiseen verrattuna. Vuokrattiin surffilauta päiväksi. Aika vaikeaa touhua ja työlästä. Pysyttelen vielä leijasurffauksessa.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *