Thaimaassa .. taas

Toista kertaa Thaimaassa ajattelin että tänne tulee tuskin enää tultua uudelleen kun on niin paljon muitakin paikkoja nähtäväksi. noh nyt on 4. kerta täällä taas. Thaimaahan on niin helppo tulla (suorat lennot) ja onhan täällä paljon puuhasteltavaa. Kirkas ja lämmin meri kiinnostaa eniten, ja tietysti halpa hintataso

Ensimmäinen viikko hujahti pranburissa leijasurffatessa. Hotellihuone oli 16e yö (beach house hotel) ja se meni kaverin kanssa puoliksi. Päivän ruuat saa 5 eurolla eikä todellakaan tarttee nähdä nälkää. 2 lautasellista ruokaa ja 2 kolaa (lasipullossa, nam) 90 baht eli parisen euroa. Helsingin yksiön vuokralla siis elelee mukavasti ja saa nauttia lämmöstä ja merestä/leijasurffauksesta. Onkin ollut vähän liian hyvä tuuri kun Thaimaassa tuulet eivät ole mitkään kovin kovat niin nyt on ollut joka päivälle keliä.

Nyt ko phanganilla hostellissa, 200 baht yö. Täältä löytyikin ehkä paras leijasurffausspotti missä on tullut käytyä, tasaista vettä ja tilaa on..

 

fltta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *