Vietnam – mui ne

Vikat pari viikkoa menikin boracaylla surffaamisen ja välillä vähän juhlimisenkin merkeissä.

Eilen sitten cebun lento kalibo-manila-sgn ja sieltä taksilla(ääks kallista, vajaa 100e kahteen pekkaan) mui neen. Alkuvaikutelmat kivat, heti ekana päivänä kelit oli suotuisat surffille ja pääsi vesille. Kivaa!

Boracaylla paikalliset asuu pitkin saarta karmeissa slummihökkeleissään mutta täällä ei sellaisista ei näy jälkeäkään? Ehkä tämä on rakennettu suoraan turisteja ajatellen että paikalliset asukoon muualla. Muutenkin vaikuttaa “siistimmälle” paikalle. Ja aah kunnolla toimiva nettiyhteys. Ruoka ja bisse on halpaa ja maukasta 🙂 Bisset noin 15000 VND eli 50c.

Tämä hotellini, anh hien hotel maksoi 190e 12 vai 13 yötä. Ihan ok, vähän lemuaa homeelle tms huone. Lyhyt matka biitsille, jaksaa kantaa surffikamat

lauta

surffipummi valmiina biitsille! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *