reissuvalmisteluja

kitebag

8 päivää lähtöön, alkaa lähtövalmistelut olla tehty. Koepakkaamista en ole vielä suorittanut, mutta tavarat varmasti mahtuvat, lähtee sellaiset pakkaukset matkaan 😀

Joudun ottamaan ja maksamaan ylimääräisen matkatavaran.. eli matkaan lähtee iso selässä kannettava “rinkka”, iso matkalaukku sekä käsimatkatavaraksi reppu. Suuri tavaramäärä siksi että roudaan mukana omia leijasurffausvarusteita (lauta + leija ja muut oheissälät). Vuokraaminen tulisi pidemmän päälle kuitenkin kalliimmaksi.. 50-100e päivä. Eniten ahdistaa tuota tavaramäärää kanniskella mukana =(

Katselin jo vähän majoituksia etukäteen, en ole koskaan hostelleissa/dormeissa majoittunut mutta nyt voisi, 3kk aikana tulee jo aika mittavat säästöt jos 50e sijaan yöpyy 10 eurolla. Mitään erityistä budjettia reissulle ei ole ja talous ei kaatuisi hotelleissa asuttaessa mutta peruspihi luonne ei anna yöpyä kalliisti 😀 Käytän nekin rahat ennemi johonkin uusien kokemusten keräämiseen. Sukeltamiseen tms. Hostelleja ajattelin suosia senkin vuoksi että sieltä löytyy muita yksin reissaavia joista voi saada seuraa. Mulla on vain 5 viikoksi etukäteen sovittuna reissukaveri ja pelkään että aika käy pitkäksi itsekseen 🙂 Mutta mistä sitä tietää vaikka tulisi “maitojunalla” kotiin. Se ei nyt kuitenkaan ole tarkoitus mutta mitä tahansa voi tapahtua

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *